Kroppsbehandlingar

Care of Jarawyn

Massage anpassad efter dina behov med influenser från svensk klassisk massage, spa-massage. 

Ungefärlig tid: 30 minuter (t ex rygg, nacke och axlar).
Pris: 425 kr

Ungefärlig tid: 45 minuter (helkropp).
Pris: 650 kr

Ungefärlig tid: 60 minuter (helkropp).
Pris: 825 kr

Taktil massage

Vad är taktil massage? Det är mjuk, omslutande beröring som med varsamma strykningar aktiverar beröringsreceptorerna, anpassat efter varje individ. Med lugn rytm följer rörelserna varandra så att det parasympatiska nervsystemet aktiveras - motpolen till adrenalinpåslag och stress. 

Ungefärlig tid: 90 minuter.
Pris
: 950 kr.Hanakasumi
"Blomblad för vinden"

Skönhetskonst med inspiration från japanska badtraditioner. En närande och avkopplande kroppsbehandling  med enzympeeling, lång fotakupressur och väldoftande massage av sheasmör. Denna fantastiska behandling med doft av lotus och körsbärsblomma är en upplevelse för alla sinnen och passar extra bra för dig som har torr hud. 

Ungefärlig tid: 70 minuter. 
Pris: 850 kr.

Orientalisk massagebehandling

En aromabehandling med orientalisk inspiration. Denna upplevelse innefattar en närande massage berikad med kryddor och varma stenar. Varm olja och kryddor som muskot, kanel och ingefära tar dig med på en doftupplevelse mot orienten. 

Ungefärlig tid: 50 min. 
Pris: 795 krManikyr och pedikyr

Att få sina händer och fötter ompysslade är något av det bästa man kan göra för sig själv, dessa fantastiska verktyg som vi på olika sätt använder mer eller mindre varenda dag i hela våra liv.. Var vänlig mot dig själv och låt dina händer och/eller fötter få en behaglig och avslappnande behandling..

Pedikyr/fotbehandling

I denna behandling ingår; Fotbad, klippa/fila naglar och enkel nagelvård, fila lättare förhårdnader, inpackning, massage och avslutande vård. Detta är en behaglig och lättare fotbehandling, har du problem med dina fötter rekommenderas medicinsk fotvård.

Ungefärlig tid: 60 min (+20 min extra med kombinerad lackning)
Pris: 595 kr (+150 kr extra med kombinerad lackning)

Manikyr/Handbehandling

En välgjord manikyr och vackert lackerade naglar bidrar till vackrare händer. I denna behandling ingår: Handskrubb, fila naglar och lättare nagelvård, handinpackning, handmassage och avslutande vård. Detta är en behaglig och lätt handbehandling. 

Ungefärlig tid: 50 min  (+20 min extra med kombinerad lackning)
Pris: 495 kr  (+150 kr extra med kombinerad lackning)

Lackning av naglar

Du väljer ett nagellack som jag lackar dina naglar med efter att ha gjort en enklare manikyr (filning, vård av nagelband, polering av nagelplattan, närande oljor).
Låt gärna naglarna vara olackade när du kommer för behandling och lackning. 
Ungefärlig tid: 3o minuter
Pris: 325 kr

Ansiktsbehandlingar

Klassisk fundamental ansiktsbehandling

I denna klassiska ansiktsbehandling ställs en huddiagnos efter noggrann rengöring och hudpeeling. I behandlingen ingår portömning, plockning av bryn, massage, ansiktsmask och avslutande vård. Allt skräddarsytt efter just dina behov. 

Ungefärlig tid: 60 min
Pris: 750 kr


Syresättande säsongsbehandling för ansikte

Denna behandling följer hudens biorytm oavsett vilken period på året det är. En syresättande upplevelse med väldoftande produkter som ökar cellernas aktivitet, extra tillskott av mineraler på vinterhalvåret och extra mycket vitaminer på sommarhalvåret huden får ett fantastiskt lyster och ny fräschör.

Ungefärlig tid: 45 minuter.
Pris: 650 kr.Glycopeel professional AHA syrabehandling

Slipande ansiktsbehandling med glycolsyra och salicylsyra som är lämpad för dig med fet hud, oren hud, gamla ärr eller pigmentstörningar. I behandlingen ingår även portömning. 

Ungefärlig tid: 45 minuter.
Pris: 650 kr.

Ansiktsvaxning

Haka, överläpp, hals och kind.

Ungefärlig tid: 20 minuter.

Pris: 425 kr.Färgning av fransar och bryn samt plock

Ungefärlig tid: 30 minuter.
Pris: 425 kr.

LashLift - ett skonsammare alternativ till fransförlängning

För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar! Resultaten är fantastiska! LashLift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter och/eller fransförlängning). Dina egna fransar vårdas och dessutom
framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

Varför LashLift? 
Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut. LashLift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning (där man klistrar på fransar av syntet, och som sliter väldigt mycket på dina naturliga fransar). Fransförlängning kräver också betydligt mer underhåll än LashLift.

Hur går det till? 
Fransarna fästs, strå för strå, varsamt och med noggrann precision runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras två vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Behandlingen avslutas med att fransarna och brynen färgas in för att förstärka intrycket av din LashLift. Även plockning av bryn ingår i behandlingen.

Att tänka på inför:

  • Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen.
  • Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.
Första gången du gör LashLift utförs behandlingen enligt alla grundförutsättningar och de rekommenderade behandlingsmetoderna. Detta är för att säkerställa hur just dina fransar reagerar på vätskorna och hur böjen blir av den storlek som rekommenderas till den längd på fransar som du har. Andra gången kan man justera och ändra lite mer om resultatet inte blir det jag tror kan vara maximalt på just dig. 

Denna behandling går även att boka tillsammans med en Browlamination (se separat info nedan)..

Att tänka på efter:
Undvik all form av mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och definitivt bastubad. Oljan och
värme kan förstöra effekten av permanenten.

Hållbarhet

Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din LashLift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.
OBS! - Fungerar endast på naturliga fransar (ej extensions).

Ungefärlig tid
: 75 minuter  (+ 50 vid kombinerad browlamination)
Pris: 695 kr (925 kr med kombinerad browlamination)

Browlamination

Eyebrow lamination, som det också kallas, är en keratinbehandling precis som ett lashlift. Man tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt “lyfter upp” ögonbrynen och ger dem näring.


Browlift är en av de hetaste behandlingarna just nu och passar för alla som vill ha naturligt snygga bryn, men inte vill eller vågar göra en permanent förändring. Perfekt behandling för dig som har lite vilda eller stökiga bryn.

Vad är ett browlift?
Eyebrow lamination, som det också kallas ger brynen ett uppåt lyft och illusionen av tätare och fylligare bryn. Det är även en keratinbehandling precis som ett LashLift. Man tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt “lyfter upp” ögonbrynen och ger dem näring. I behandlingen färgar man brynen samt formar dem. Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut och mer i ordning, de håller sig på plats och hjälper till att rama in ansiktet och rikta fokus mot ögonen. Resultatet varar upp till 8 veckor beroende på hårets individuella växtfas.


Hur går det till?
Först rengör man ögonbrynen och avlägsnar makeup och smuts. Sedan fixeras brynen i önskad riktning, därefter laminerar man brynen, färgar, nopprar och avslutar med en keratinbehandling. Alla produkter som används kommer från ett svenskt märke. De är veganvänliga, parabenfria och självklart inte djurtestade.

Denna behandling går även att boka tillsammans med en LashLift (se separat info ovan).

Eftervård
Efter behandlingen ska du tänka på följande under de kommande 48 timmarna:

  • Undvik rengöringsprodukter med olja eller att få vatten på dina bryn.

  • Du ska inte gnugga, vara i salta bad eller bastu.

  • Avstå från makeupprodukter på dina bryn.

  • Avstå att sova på dem.

  • Avstå att delta i aktiviteter där du svettas mycket.

  • Borsta brynen dagligen i den riktning lamineringen är gjord.

Ungefärlig tid: 50 minuter (+ 75 vid kombinerad LashLift) 
Pris: 595 kr (925 kr med kombinerad LashLift)

Eye Contour Intensive Treatment

Ögonlyftsbehandling med Anti-Age Mask.
En lyftande och dränerande ögonbehandling med avkopplande, dränerande massage, vilken utförs med kylda porslinsskedar (Limougeporslin). Fantastiska resultat för trötta ögon, svullnader och åldrande runt ögonpartiet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage, Anti-Age mask och avslutande vård.

Ungefärlig tid: 45 minuter
Pris:  650 krDetox Energie Intensive Treatment

Djuprengörande ansiktsbehandling med energigivande
massage.
Denna behandling ger huden förnyad energi och hjälper den att försvara sig själv i situationer där den utsätts för skadliga effekter av stressande miljöpåverkan. Den skadliga påverkan av huden leder till snabbare åldrande
av huden. I behandlingen ingår djuprengöring, portömning, energimassage/avslappningsmassage och avslutande vård. Behandlingen passar för alla och ger en ren, klar och avgiftad hud.

Ungefärlig tid: 75 minuter
Pris: 895 kr

Alternativa behandlingar

Chakrabalansering / Energibalansering

Chakrabalansering syftar till att harmonisera kroppens energier via dess centra, chakras.  Chakrabalansering är en helande avslappningsmetod och upplevs helt beroende av individen som använder sig av metoden.

Ett chakra är ett möte mellan de andliga, psykiska och fysiska aspekterna hos oss människor. En chakrabalansering syftar till att harmonisera, balansera och göra oss mer närvarande till kropp och själ.

Chakrabalansering är inte en ersättning för traditionell läkarvård eller psykoterapi.

Ungefärlig tid: 45-60 minuter.
Pris: 500 kr. 


Änglakortsläggning

Andlig vägledning med änglakort lugnar sinnet och kan vara till hjälp för andlig utveckling, livets vägval och i alla andra livssituationer.


Ungefärlig tid: 20-30 minuter.
Pris: 250 kr.

Rådgivning / Samtal

Om du har funderingar kring andlighet och vill diskutera specifika frågor eller bara bolla dina tankar, kan detta samtal kanske vara något för dig. 

Under samtalet bestämmer du vad vi pratar om, det kan handla om din egen andliga utveckling, funderingar kring dina upplevelser eller tankar om livet och döden.

Du får råd, vägledning och kanske nya tankar.  Ett samtal garanterar inte några budskap eller råd från andevärlden, men ibland kan dock andevärlden lägga sig i samtalet..

Ungefärlig tid: 45-60 minuter.
Pris: 500 kr.